Početna

 

Firma FACTOR ESTETIC MM je generalni zastupnik i distributer medicinsko kozmetičkih brendova DERMCLAR i MCCM medical cosmetics za područije Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Naša kompanija je prepoznata od strane španskog proizvođača kao partner koji može da ispuni visoke kriterijume postavljene distributerima širom sveta, a koji se ogledaju pre svega u pravilnoj prezentaciji i pravilnoj obuci klijenata za rad sa proizvodima kuće Dermclar. Naše dugogodišnje iskustvo u estetskoj kozmetologiji bilo je jedan od ključnih faktora za stvaranje ove saradnje, u vreme kada se inovacije na polju kozmetologije neprestano dešavaju.

FACTOR ESTETIC MM održava korak sa najnovijim procedurama i protokolima za rešavanje mnogih dermatoloških problema. Trudimo se da naše znanje konstantno, proširujemo bezrezervno prenosimo iskustvo drugima i rezultat toga je niz vrlo posećenih edukacija koje smo obavili sa zainteresovanim klijentima.

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji koriste naše proizvode su naša najveća i najbolja preporuka.


Kompanija Mesosystem se pozicionirala u sam vrh medicinsko - kozmetičkih brendova, pre svega svojim širokim dijapazonom hemijskih pilinga, kao i inovativnim rešenjima i kombinovanjem hemijskih pilinga sa mezoterapijskim preparatima visokog kvaliteta, čime su postigli najbolje rezultate u obe oblasti, spojene u vrhunski kvalitet svojih tretmana.

Od samog početka fokusirani su na ponudu kompletnih i efektivnih rešenja za brojne dermatološke probleme, što je dovelo do stvaranja linije MESO pilinga, koji u kombinaciji sa tačno određenim mezoterapijskim preparatima daju odlične rezultate.

Pored linija hemijskih pilinga, njihovi mezoterapijski preparati takođe su prepoznatljivi u svetu, kao monopreparati tako i mezoterapijski kokteli, koji sa ostalim proizvodima ove firme prave zaokruženu celinu medicinsko - kozmetičkih proizvoda.

Generalni zastupnik i distributer kompanije Mesosystem za područije Srbije i Makedonije je FACTOR ESCTETIC MM d.o.o.

 

 
Akcija Meseca
Akcija Meseca

desno-linija

maderoterapija
maderoterapija

desno-linija

MSCM

Dermclar

desno-linija

sitemap

desno-linija