Maderoterapija za Telo

 


Maderoterapija tela


1. Šta je Maderoterapija?
Maderoterapija je terapija drvetom tj drvenim elementima što je čini 100% prirodnom metodom bez alergijskih reakcija na koži. Ovaj poseban oblik masaže potiče iz Kolumbije i zasniva se na primeni posebno izrađenih anatomskih elemenata koji su dizajnirani da se prilagode različitim delovima tela.2. Vrste Maderoterapije ?
* Maderoterapija tela
* Maderoterapija lica
* Anticelulit Maderoterapija3.Kada primenjujemo i kome preporučujemo Maderoterapiju?

Maderoterapija smanjuje stres, oslobađa mišiće i zglobove od bolova, stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam i izbacuje toksine. Namenjena je za osobe sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode i celulitom. Deluje na zategnutost kože i oblikuje figuru.


4. Koliko traje masaža ?
Tretman  traje 30-45min. Radi se serija tretmana i ponavlja ukoliko je potrebno.


5. Da li je tretaman Maderoterapije bolan ?
Prvih par masaža može biti bolno, zatim prelazi u prijatnu i opuštajuću masažu.


6. Kada ne možemo raditi Maderoterapiju ?
Maderoterapiju ne primenjujemo kod trudnica i doilja, osoba koji imaju problema sa edemima i otocima, kod pacijenta sa bolestima bubrega ili srcanih problema. Masažu ne radimo u  toku ciklusa i usled pojave kožnih oboljenja.


7. Da li postoji posebna priprema za masažu?
Najbolje je da sa masažama krenemo nakon ciklusa jer je tada hormonski status najbolji. Treba unositi dovoljno tečnosti i voditi računa o ishrani kako bi rezultati bili što bolji. Ne preporučuju se jaki fizički treninzi već lagani ( vežbe oblikovanja i zatezanja ) da se celulit ne bi vezao za mišiće što otežava proces rešavanja problema celulita kod žena.

Akcija Meseca
Akcija Meseca

desno-linija

maderoterapija
maderoterapija

desno-linija

MSCM

Dermclar

desno-linija

sitemap

desno-linija