Hemijski Piling

 

 

STA JE HEMIJSKI PILING?

Procedura kontrolisane regeneracije koze hemijskim agensima.Tretman se sastoji u nanosenju odredjenih hemijskih supstanci na kozu,radi kontrolisanog skidanja slojeva koze u cilju njene regeneracije.

 

INDIKACIJE:

Zbog izlozenosti suncevim zracima koza postaje:

- dehidrirana zbog povecanog gubitka vode

- gruba usled gomilanja izumrlih celija

- sa naglasenim borama zbog pojacanog kidanja vlakana kolagena

- neujednacene boje jer dolazi do neravnomernog i ubrzanog stvaranja pigmenta melanina

- problematicna sa aknama ,usled zapusenja izvodnih kanala lojnih zlezda

 

KOME SU NAMENJENI?

S obzirom da je firma FACTOR ESTETIC MM generalni zastupnik i distributer hemijskih pilinga medicinske kozmetike MCCM,u nasem estetskom centru nudimo veliki izbor monopreparata i koktela hemijskih pilinga koji su namenjeni svim tipovima koze u zavisnosti od njenog stanja i starosti koze.

 

OPIS I BROJ TRETMANA U SERIJI:

 

Hemijski pilinzi klasifikovani u odnosu na dubinu prodiranja dele se na:

- povrsinske

- srednje duboke i

- duboke

U zavisnosti od zeljenog efekta i stanja koze,tretmani se izvode minimalno jednom nedeljno kada se koriste blazi rastvori koji deluju povrsinski,do maksimalnog razmaka od mesec dana po tretmanu za najjace koncentracije dubokih pilinga.Izbor hemijskog pilinga,monopreparat ili koktel kiselina,njegovu jacinu i dinamiku tretmana odredice profesionalan i strucan kadar naseg estetskog centra.Po dosadasnjem iskustvu,prosecan broj ovih tretmana u seriji se krece od 3-6.

U nasoj ponudi su i pilinzi koji nisu fotosenzibilni tako da se mogu primenjivati tokom cele godine,dok su za one sa dubokim delovanjem i visokim procentom preporuke za primenu jesen i zima.Adekvatnom SPF zastitnom kremom nema nezeljenih efekata.

Akcija Meseca
Akcija Meseca

desno-linija

maderoterapija
maderoterapija

desno-linija

MSCM

Dermclar

desno-linija

sitemap

desno-linija