Dermaroler

 

Estetski centar ''Factor Estetik'' iz Zemuna sa dugogodišnjim iskustvom nudi uslugu Dermaroler tretmana.

 

Sta je dermaroler?

Dermaroler je mehanicki instrument u obliku valjka sa sterilnim mikroiglicama od titanijuma. Duzina iglica moze da bude razlicita od 0,5-2,5 mm. U zavisnosti od tipa, stanja koze kao i o efektu koji se postize tretmanom zavisi koja ce se duzina iglica koristiti.

 

Kome je namenjen tretman dermarolerom?

Radi se o tretmanu kojim se postizu veoma dobri rezultati u lecenju raznih vrsta oziljaka,narocito onih koji su nastali kao posledica tezih oblika akni,strija,bora,kao i prvih znakova starenja,hiperpigmentacija,prosirenih pora i drugih ostecenja koze.

 

Indikacije:

- nedostatak kolagena

- opustena koža

- bore

- oziljci

- strije

- proširene pore

 

Efekti tretmana:

Tretman dermarolerom (tzv. kolagen indukciona terapija) podstice stvaranje kolagena i koza se podmladjuje prirodnim procesom regeneracije. Dejstvom aktivnih supstanci iz mezoterapijskih koktela koje nanosimo na kozu pojacavamo efekat samog tretmana. Rezultat je sveza, regenerisana koza kojoj su znacajno ublazeni prvi znakovi starenja, fine bore, ožiljci i hiperpigmentacije.

 

Koliko tretmana je potrebno uraditi u jednoj seriji?

 

Jedna serija tretmana podrazumeva vezanih 3-5 tretmana u razmaku 2-3 nedelje u zavisnosti od stanja koze i estetskog problema koji resavamo. Rezultati odradjene serije tretmana su vidljivi i ocuvani mesecima nakon tretmana,naravno uz odgovarajucu negu.

Akcija Meseca
Akcija Meseca

desno-linija

maderoterapija
maderoterapija

desno-linija

MSCM

Dermclar

desno-linija

sitemap

desno-linija