Dermapen

 

 Estetski centar ''Factor Estetik'' iz Zemuna sa dugogodišnjim iskustvom nudi uslugu Dermapen tretmana.

STA JE DERMAPEN?

Dermapen ili ''olovka za podmladjivanje'' je aparat koji se svrstava u sam vrh antiaging metoda. Ovim tretmanom stimulise se prirodna proizvodnja kolagena i omogucava bolja apsorpcija aktivnih supstanci iz pazljivo odabranih koktela.

 

INDIKACIJE:

- fine i tanke bore

- opustena koza

- oziljci od akni

- strije

- duboke bore

- prosirene pore

- pusacka koza

- poboljsanje alopecije

 

ZASTO DERMAPEN?

Ono sto dermapen izdvaja od drugih slicnih tretmana jeste mogucnost podesavanja dubine prodiranja iglica okretanjem tockica na vrhu aparata. Prednost dermapena je u tome sto su njegove iglice pet puta tanje i cak 100 puta gusce od aparata koji rade na istom principu (dermaroleri).

Frakcioni laseri takodje proizvode slicnu vrstu mikropovreda na kozi, medjutim velika kolicina toplote koja se oslobadja ovim tretmanom izaziva stetu na zdravom tkivu.

Dermapen je po dimenzijama veoma mali, pa je mnogo pogodniji za upotrebu kod malih oblasti i definitivno je efikasniji od dermalnog rolera.

 

OPIS TRETMANA:

Na temeljno ociscenu kozu nanosi se koktel sa aktivnim supstancama prema potrebi koze i efektima koje zelimo da postignemo, nakon toga se prelazi dermapenom po kozi. Pen podstice stvaranje kolagena i koza se podmladjuje prirodnim procesom regeneracije. Pen je vrsta mezoterapije, koriscenje sterilnih nastavaka sa iglicama za jednokratnu upotrebu mogucnost infekcije je iskljucena.

 

KOLIKO TRETMANA SE PREPORUCUJE U SERIJI?

Da bi dermapen pruzio maksimalne rezultate procedura se ponavlja na 2-4 nedelje u zavisnosti od debljine koze, njene osetljivosti i problema koji treba resiti. Rezultati su primetni vec nakon prvog tretmana ali je za maksimalan ucinak potrebno uraditi seriju od 3-5 tretmana, ciji rezultati su postojani mesecima nakon zavrsene serije.

 

Firma FACTOR ESTETIC MM je generalni zastupnik spanskog brenda DERMCLAR koji je apsolutni lider u proizvodnji i primeni mezoterapijskih koktela, tako da u nasem estetskom centru mozete izabrati bilo koji vid mezoterapije uz koriscenje najboljih mogucih koktela koji postoje na trzistu. Nasa preporuka je u svakom slucaju dermapen kao neprevazidjen vid mezoterapije koji pruza najbolje moguce i postojane rezultate.

 

Dermaclar Kokteli - Koktel Gluta-1200

Akcija Meseca
Akcija Meseca

desno-linija

maderoterapija
maderoterapija

desno-linija

MSCM

Dermclar

desno-linija

sitemap

desno-linija